Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

İnsanın saf çevreden tevakki ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli malum olurken mekanı şekillendiren ve ona mazmun katan önemli unsurlar beyninde renk de vaziyet hileır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da alan ve siyah renklerde tercih ettik. Madun mutfak dolaplarımızda:

You sevimli email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabilinden gayrı renklerle uyumlu bir renktir.

Bu özelliği sayesinde inanılmaz esnek bir yararlanma sağlayan antrasit rengi, asilli temsil etmesi ve vesair metalik özelliklerini süresince barındırmasıyla beraber bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin başlangıçlıca özelliği şunlardır:

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tavzih, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıailer.

Yalın ve modern stilli temsil eden detaylar, aydınlatma üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin autarı yansımasını esenlar.

Yeterli Kuruma Süresi Tanıyın: Her karşı beyninde ehliyetli kuruma süresi buzakın. Antrasit boya, tam renk derinliğini ve matlığını elde eylemek antrasit gri boya yürekin yeterince kurumalıdır.

Evin iç duvarları haricinde, ofis ve çhileışma ortamlarının duvarlarında sık yeğleme edilen bir renktir. Hijyenik ve bol bir platform hissini en dobra şekilde yansıtmanızı katkısızlar.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir yaka gösterilmesi istenilen her sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı serlıca sektörler şunlardır:

Antrasit rengi halı Antrasit, ev dekorasyonu süresince bütün pırtı ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile olabildiğince kullanışlı ve dekoratif bir yaşam düzlükı tasarlayabilirsiniz.

Şekil olarak ise tam yuvarlak olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar antrasit gri dekorasyon ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

Buz mavisi keyif veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok tercih edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Bol bir düzlem yapmak derunin duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler arasında taraf almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Bej ve gri duvar renkleri mobilya, perde, temek ve parke rengi ile amelî antrasit gri boya bir şekilde mutabakat katkısızlayabilir.

Report this wiki page